Dags för en nystart...

 
 
 
 
 
Nu just idag fick jag tillbaka all min inspiration till att skriva på bloggen, det har hänt mycket och jag vill dela med mig av mina tankar och känslor om allt och inget.
 
Även idag har jag gått min sista dag i skolan för denna gången och kan nu titulera mig som Specialiserad undersköterska inom demens. :) Är faktiskt riktigt stolt som har klarat det samtidigt som jag har jobbat lika mycket som innan! :)
 
Tillbaka till det jag ville skriva om från början...
Sjukvården är helt fantastisk på många vis, men inte i alla lägen eller för alla. jag har själv mött många människor som hade passat bättre någon annan stans än att möta sjuka och människor i beroende ställning. och såklart de som är helt fantastiska, underbara och hur kompetenta som helst, som man känner sig trygg med.
Jag ringde för ett par veckor sen ett samtal som fick mig att tänka och reflektera över vården. jag har alltid blivit bemött med stor respekt, nästan i alla fall, alla gånger i kontakt med vården, men inte denna gången. Jag blev placerad i ett fack för att jag var sjuk... jag minns hur jag kände det som om jag fick ett hårt knytnäves slag i magen och hur det kändes som om någon höll för min mun så jag inte kunde andas... och att jag stammade fram "för att jag är sjuk..???"
Ja det var sanning, jag fick inte hjälp för att jag var sjuk... allvarligt talat, vart är vården på väg?????! det kan ju inte vara möjligt att vi ska börja sortera människor utifrån huruvida de har någon sjukdom eller inte.
alla har väl rätt till samma vård???
 
Med handen på hjärtat så trodde jag aldrig att jag skulle bli bemött så här, inte för att jag är sjuk. Jag tar upp garden och ska försöka ta reda på så mycket jag kan och hur jag ska gå vidare med detta, Ni kommer få reda på hur det går, det lovar jag.
 
 
Jag undrar lite om vad Ni vill läsa om, har Ni förslag så lämna gärna en kommentar! :)
 
// Hanna :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annorlinda

Skriv om dina tankar och funderingar och känslor. Din vardag. Dina mål. DU är en fantastisk människa som orkar och jag beundrar dig ska du veta. 💕 Läser gärna din blogg.

2013-12-17 @ 13:31:47
URL: http://annorlinda.blogg.se
Postat av: Hanna

Tack Linda! det gör mig så glad :) <3

2013-12-17 @ 13:40:58
Postat av: AnnaBanana

Hanna! Jag vill veta mer om hur det är att leva med MS för Dig! Hur påverkar det dig? Kan du se både positiva och negativa saker med det? Blir du bemött på olika sätt beroende på om du berättar att du lever med MS eller om du låter bli att berätta?
Vad innebär allt för dig? Vad händer med dig fysiskt OCH psykiskt?
pussokram Anna

2013-12-18 @ 16:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0