Vår i luften...:)

Ja våren är verkligen i luften nu..härliga dagar men kalla nätter...-4 hade vi den senaste natten jag jobbade, och det är kallt....brr.

Och ngt som verkligen avgör att det är vår är ju givetvis allergin, det är inte så kul att känna sig jätte förkyld ena sekunden och sen är det borta och folk som tror man gråter för ögonen kliar och rinner. men det är ju så fint när allt börjar slå ut det blir verkligen en annan värld, träden står alldeles nakna för att sedan få en helt underbart fin krona i gröna löv.

Jag vill skänka en tanke till min underbara MAMMA <3 som i lördags spelade volleyboll med de hon spelade med som ung och vad händer....jo givetvis ngt...hälsenan på höger fot åkte av...ja vad ska man säga...
Hon blev gipsad och får inte stödja på foten alls på 2 veckor...och sen får man ju se vad som hänt med foten.
Men iaf så ska hon ha gips eller artros på i 8 veckor. Stackars dig älskade mamma....
Men jag kommer ställa upp för dig som du gjorde för mig. Oavsett vad och tid, jag älskar dig!

Och vår lilla valp växer och frodas, han som såg så liten och klen ut är nästan störst i kullen nu!! :D
Vi kan knappt vänta tills vi får se honom i verklighet!
Lite bilder på hugos lillebror:





Ha en bra dag!

Kram

// HANNA

 


Nu är det bestämt! <3

Ja nu har vi äntligen bestämt oss för att vi blir valpägare i JUNI!
Det blev inget från Siri som bara fick två röda tikar så vi ska ha en hane ifrån PimPim en annan tik på kennlen som fått tre stycken den 6 april!
Det blir en livertan, han är chockladfärgad och har ljusfärg som en rottweiler!


Här är vår lilla kille! (just nu är det väl bara jag och Frippe och hans mamma som tycker att han är underbart söt men på bilden är han nyfödd!)




Minst i kullen är han precis som Hugo var när han bara var ett par veckor men sen blev han störst! =)


Han som är längst till vänster! Såå liten....

Ja vi längtar som bara den, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Över till något annat, det är många som undrar hur jag har det på jobbet och jag kan bara säga att jag älskar att vara tillbaka och jag älskar mitt jobb! (kanske inte alltid, men vem gör det??)
Just nu är jag inne i en period jag inte kan sova så bra och det är jätte jobbigt men det vet alla som jobbar natt att det går över förr eller senare och sen sover man SÅÅÅ gott igen! =)

Annars så är allt bara bra, jag mår som en prinsessa! Jag har fått tillbaka orken och energin som innan men dock utnyttjar jag inte den på samma vis längre, är jag trött som f*n så är jag det och städar inte just då eller ens den dagen, det känns skönt att kunna unna mig det nu utan att behöva känna mig dum eller oansvarig.
För det är ju så att det är ingen som tar det ifrån mig precis!!! =)
Jag är i stallet så mkt jag bara kan och det är något av det bästa jag vet, jag får andvända kroppen och arbeta, en typ av träning och min kropp tillåter det, den protesterar inte alls mot det, mina ögón strular inte och det är skönt! Men nu mot sommaren då det är varmt ute och varmt i kroppen då man gör något kommer det nog märkas lite mer... men det är något jag måste lära mig att hantera!

Nu sitter jag och väntar på mamma som ska komma hit och vi ska ut och gå, sen ta en fika och köra iväg hundarna till trimmet!
Sen ska jag till....ja gissa om ni kan!!? STALLET var alldeles riktigt!!! ;D

Ha en bra dsg i det underbara vårvädret!!! =)

// KRAM HANNA


.....=)

....längtan och väntan kan vara så jobbigt!!
men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge säger de kloka! :)

Vi väntar spänt på att få se vad som döljer sig i Siris lilla mage! Kan det finnas en liten kille som vill bo hos oss tro!?
Ni som undrar vad jag babblar om så är det så att vi ska ha en valp till sommaren om det vill sig så att det finns en för oss i kullen som väntas födas den 8 April på Kennel Cockett! :D
om ni vill kika så är det på www.kennelcockett.se, mamman heter Siri och pappan Say love!

Annars är allt bara bra med oss, vi har det bra!
Påsken är firad lite överallt hos, Emma och hennes familj i torsdags och mamma och pappa i fredags och  i söndags var vi hos farmor på påskmiddag och idag (måndag) ska jag jobba!! :D Väldans trevligt!

Frippe, Jag Älskar Dig!

//
KRAM HANNA


RSS 2.0