Oron är över!!!!!!!!!

Över MR-röntgen iaf!!! Undersökningen tog drygt 1 1/2 timme men var lååååååååååååååååångt ifrån så jobbig som den i Lund.....!!!!!!!
Jag höll till och med på att få en skrattattack i tunneln för att jag varit så himla orolig över detta så jag knappt kunnat sova och haft jätte ont i min mage......och ett litet utbrott precis innan där jag fick en gråt attack och skulle INTE göra den där hemska saken igen! Men sånt är livet man kan ju ändra sig!
Så nu är jag inte alls rädd för den, den är obehaglig men med en 5 mg stesolid så löser det mesta sig!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agillityn med Hugo gick jätte bra, första gången med alla nya hundar och första gången på 1 1/2 år på banan så jag är hel nöjd med honom! Lite misstag men va fan jag är ju seg som klister konstigt om inte han är det då!

På onsdag ska jag till ögonläkaren och det ser jag fram emot!!!!!!!!! jag ser så mycket bättre nu, och kan till och med köra lite bil på dagen då det är ljust!
lite blodprov kommer det också att tas efter besöket på ögon men det är en baggis efter denna sommaren men alla stick man har fått ta emot!!!

jag har också fått en tid till neurolog läkaren som jag har då han granskat mina bilder och fått svar på blodproven så då får vi väl det SVART PÅ VITT! Det är den 9 september, samma dag som nattpatrullerna ska ha en liten träff i Tivoliparken!!! Det blir roligt!!

Idag är en super bra dag och jag är så glad över att MRn gick så bra!!!


FRIPPE, JagÄlskar Dig!

Min underbara Frippe

Vilken sommar.....

Det känns så konstigt att sommaren snart är över....man brukar ha lyckliga och positiva minnen från sommaren för att orka med hösten och vintern.....men.....ja jag får väl se det så att det har varit och är en erfarenhet....

Att leva med MS som 21 åring är inte något av det lättaste jag varit med om men det gör mig stark som person och min syn på livet har förändrats till det bättre.....
Alla jag har skullat träffa inom sjukvården har haft ett speciellt förhålnings sätt till mig....lite spända innan de börjat prata med mig.....kanske till och med lite rädda för situationen.....att jag är så ung.
Men alla jag har träffat har varit underbara, de har tagit hand om oss allihopa när vi suttit där och varit förtvivlade, ledsna och rädda.....jAG BEUNDRAR ER!!

Jag har hört gång på gång denna sommaren att du är så stark som person och blablabla.....men JAG ÄR STARK SOM PERSON, jag har insett det, det måste vara så, för de som flyr från oss för det är jobbigt har bevisat att de är svaga människor. Jag tycker också det är jobbigt iblan men inte fan kan jag fly från mig själv....eller??

Jag och Frippe har kommit varandra så nära denna sommaren så jag vet inte vad vi inte skulle klara av tillsammans. Det finns de som har försökt, försöker och kommer att försöka skilja på oss men jag tror ni kan ge upp, vi har valt varandra, vi älskar varandra och skulle göra vad som helst för varandra.

Lite update med min syn är väl på plats nu tycker jag!! JAG SER FAKTISKT  BRA!!!! Det börjar gå på rätt håll nu, och det är så skönt...!!

På måndag ska jag på den där HEMSKA MR-röntgen......fy faaaaaaaaaaaaaan!

Den 2 september ska jag till ögonläkaren vilket jag ser fram emot något enormt!!! =)

NÅGOT SOM ÄR JÄTTE KUL ÄR ATT JAG OCH HUGO HAR LYCKATS KNIPA TAG I EN PLATS I AGILLITY OCH DESSUTOM ÄR VI MED I TÄVLINGSGRUPPEN!!! DET SKA BLI SÅÅÅÅ HIMLA KUL!!!

/ Hanna



Carpe Diem har fått en betydelse


vad hade jag gjort utan dig MAMMA <3, det är tur du finns!

Det har varit en trevlig helg, började med vinst mot Åsum i fredags kväll och sedan fortsatte det med vinst i B-laget (herrlaget i Ovesholm) och sedan grillfest på slottet!
Träffade en massa trevliga människor som kom fram för att säga att de läste min blogg och hur de delade de saker jag går igenom med mig, och det värmde!!
Det finns ingen som kan förstå hur allt detta är med alla j'vla undersökningar, läkarbesök, provtagningar, röntgen, väntan, förtvivlan och rädsla....men man kan försöka...och det har förvånat mig hur många som faktiskt har en enorm empati.....
JAG VILL SÄGA TILL ALLA ER SOM I LÖRDES GAV ER TILL KÄNNA ATT NI LÄSER MIN BLOGG, NI ÄR OTROLIGT STARKA MÄNNISKOR!!!

Igår kväll spelade vi minigolf i Åhus, det var skit roligt!!! Frippe vann såklart med 63 slag, pappa tvåa med 84 slag, sen jag på 86 slag och sist mamma med något på 100 slag!!!!

det som väntar just nu är, ögonläkar besök på tisdag, neurolgen på torsdag och den 31 augusti den hemska MR.

//HANNA

Tredje gången gillt???


Motgångar gör dig inte svagar utan ser du dem från rätt håll gör dem dig starkare.

I tisadags fick jag åka på ett akut besök på ögonkliniken, då jag tyckte att min syn blivit sämre....och mkt riktigt det var den....IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

Från 80% syn på vänster öga var det 30%......ännu en inflammation på syn nerven var ett faktum.....
På höger öga var den fortfarande 4% så den hade inte ändrats iaf!!! =)

Då det inte gått tillräckligt lång tid för att de skulle kunna ge mig full dos av högkortison så fick jag 1/3 av den. Så igår var vi, jag, Frippe och mamma på neurolgen  för en dos SoluMedrol igen......
Det som kommer ske nu är att de påskyndar MR-röntgen så de kan se vad som händer där uppe.... Och de diskuterar att ändra bromsmedicineringen till något högre....

Detta är ett rent helvete.....jag fattar inte hur mkt en människa ska orka, och hur mkt mina nära ska orka heller....
Jag orkar inte mer snart, det får inte hända en ända sak till nu.....

// Hanna

TRO, TRO PÅ SOMMAREN!!!!

Ja det gör jag nu, jag hoppas den kommer på riktigt nu!! =)

Idag har jag äntligen varit vid havet för första gången denna sommaren och det var hur skönt som helst! HUGO bara älskar att bada!
Här kommer lite bilder där i från!


Hopp i vågen


Härligt att simma!


Grabbarna Grus som tror de äger stranden!

Jag tror dessutom att jag snart kan börja att köra bil igen!!! och det ska inte bli dumt alls faktiskt!! =)

LÄkarbesöket på ögonmottagningen var glädjande!!! det hade blivit bättre och är snart riktigt bra säger dom!
Nu väntar återbeslk till ögon den 18 aug. och till neurolgen den 20 aug. och den HEMS´KA MAGNETKAMERA UNDERSÖKNINGEN DEN 14 OKT. TROR JAG.....:s jAG ÄR GLAD IDAG FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ RIKTIGT FÖR DET ÄR EN J'VLA SKILLNAD PÅ ATT VARA GLAD OCH GLAD, JAG VET DET NU!!!

Nej nu ska jag gå och duscha och få av all sanden från mitt hår!!

// HANNA =)

RSS 2.0