Hanna Lindström- är dålig på att uppdatera!

Men jag har inte tid till bloggen längre, mitt liv handlar om så mkt mer än datan nu för tiden!

Men ikv så hinner jag allt skriva lite! Vet dock inte vart jag ska börja.... mkt att berätta och vet ni, ALLT ÄR POSITIVT!!!!!!!!

Jag har tagit upp ett ny gammalt intresse, hästarna! Jag rider ett par gånger i vecka hos en tjej i Rya. Det är en motionsform som passar mig och mitt liv just nu!  Och jag blir så lycklig av det, mår så mkt bättre av att ha ngt att göra och hitta på!

JAG HAR DESSUTOM FÅTT JOBB!!!!!! Kan ju erkänna det nu när jag slutar i kommunen i morgon!!  Jag ska jobba som personlig assistent i hässleholm och det är en ung tjej som är aktiv och dessutom är intresserad av hästar!!! UNDERBART OCH DET KÄNNS FANTASTISKT BRA!

Jag ska fira det nya året hemma hos emma i köpinge med några helt underbara människor! =)

ÖNSKAR ALLA ETT GOTT NYTT ÅR!!!

Godnatt och sov gott!

KRAM HANNA


Jag är såååå lycklig, mår så bra och är såååå kär i min älskade Frippe!


Sweet Dreams.....<3

Ja det var ju ett tag sen jag skrev här. Men allt flyter på nu, jag mår bättre och bättre. Jag börjar kunna le åt saker som jag tidgare gjorde och känslan av att vara riktigt glad är inte bara ett minne!
Jag är jätte lyckllig! =) Jag är så glad över hur min familj och nära och kära ställt upp för mig och Frippe under en lång tid.
Sen midsommar ÄR lång tid... det är faktiskt ett halv år, ett halvår av förtvivlan, smärta, chock, det tar tid att läka de "såren" som blivit, eller jag kanske borde säga "ärren" ((!!!!!!!!!))

Nej men det börjar kännas bra att leva igen jag gillar att vara glad, ledig och framför allt slippa vara på CSK (sjukhuset) var och varannan dag! Jag behöver nog denna tiden på mig att få bearbeta sakerna och ta det lugnt, prova vara lite på jobbet kanske eller vad jag vill....Jag vill kunna gå tillbaka till jobbet snart, jag längtar efter att få göra det men inte tidigare utan när jag är färdig läkt....


Jag ska på tal om att inte vara på sjukhuset till neurologen imorgon och ta mn spruta där, fick för två helger sen allergichokar och de vet inte om det beror på sprutorna eller ngt jag ätit så jag har haft uppehåll med dem sen då. (Inte mig emot för fy fan vad ont de gör....)
Men imorgon ska jag dit och se om det är dem eller inte, jag hoppasdock att det INTE  är sprutora för jag har stor tilit till min medicin och mår för övrigt riktigt bra på den, enbart knutorna som gör ont. men men hellre det än att tex. må illa....!! =)

Har precis ätit middag hos mamma och pappa, eller jag har lagat middag till pappa ch Jesper för mamma är i Danmark med sitt jobb idag på julmarknad!
Frippe jobbar kväll så det är skönt att slippa äta själv!

Ikväll kommer Emma hem till mig och vi ska se film och käka godis! =) Härligt!

Ha det så bra alla läsare!! =) 
 
Kram//

HANNA

RSS 2.0