TILL KENNELCOCKETT!!

HÄR KOMMER EN BILDBOMB PÅ HUGO OCH LUCAS!!!
















Vill även skryta lite med att Lucas och Frippe klarade Del 1 av avslutningsprovet på allmänlydnad 1 med godkänd+ vilket betyder mkt väl utfört!!! De är så duktiga! :)

KRAM Hanna, Frippe, Hugo Och Lucas


Krona eller Klave!!??

Ja ibland känns det som att man har svårt att göra val, om man ska göra det eller det eller om man kanske till och med ska skita i det och inte göra ngt utan att tralla på som alltid och leva med det.

Men jag har bestämt mig nu, jag ska läsa vidare, upp med lite betyg på komvux och jobba samtidigt, låta det ta den tiden det tar för att sen läsa på högskolan!
Jag vet vad jag vill och har vetat sen jag var liten. Jag vill jobba som ambulanssjukvårdare/sjuksköterska.
Om det handlar om att jag vill jobba så i 1 år eller 15 år det vet jag inte men jag måste prova på det, känna efter om jag verkligen vill det men just nu är målet inställt på det men tiden får utvisa när det blir!

Men sen är det ju nästa dilemma, jag har träffat många som jobbar som ambulanssjukvårdare och de flesta av dem klär det som handen i handsken men vissa skulle kanske inte jobbat med människor alls. Jag vet ju inte om jag är "rätt man på rätt plats", visst det kan man ju inte veta just nu men finns det potential..??

Annars är allt bra med mig jag må jätte bra om än lite trött nu efter en tuff jobbhelg!

Ha det så bra!!
KRAM Hanna


RSS 2.0