Pingstafton =)

ja då ska vi på släkt träff med Frippes mammas sida! Det ser vi framemot! Sen blir det jobb för min del! =)
Ha en trevlig pingstafton alla kära vänner och familj!

// Hanna, F & H

Man säger väl Bloppis!

Jag har en tvättmaskin till salu! En Bauknecht toppmatad som är sparsamt andvänd.  Med ett årsgaranti kvar.
För 1500 kronor då som ni vet ska flytta och där redan är en tvättmaskin.
Det är en jätte bra tvättmaskin som vi köpt av min farmor för ca ett år sedan. Som hon knappt andvänt för hon tvättade i källaren fast hon hade denna jätte braiga maskin!! =) HÖR JÄTTE GÄRNA AV ER OM NI VILL HA DEN, VISS PRUTMÅN FINNS!!!! =)


FY SÅ DÅLIGT......

FRUKTANSVÄRT DÅLIGT! Av mig som inte uppdaterat på så länge...mkt som har hänt ska ni tro!
Kan väl börja med att säga att vi ska flytta! =) Till en marklägenhet i Ovesholm! Och gissa om vi är glada för det!! Heltunderbart!
Ja sen har vi ju inhandlat en del till den, nya utemöbler, nytt köksbord, ny lampa och sen blir det väl lite små plock till skulle jag gissa på!! =)

Jag har varit ledig nu ett tag, skönt som bara den! Den lediga tiden har vi spenderat på lite olika vis, dels fotboll, kalas, en utflykt till Malmö med Sophie O Cricke, Till Eslöv och mormor o morfar!! O sen idag har jag varit hos Sara och ridit!! Gud vad jag älskar det!!!

Sen fick jag även en biljett till himlen från Frippe!!! =) INLINES, jag kommer att slå ihjäl mig!!! =) HJÄLP!
Men faktiskt så slog jag mig inte en enda gång när vi var ute och åkte inte ens lite!!! =) YIPPIE!!!!

Har inte tid med detta nu! Ska kolla på film!

Ha en fortsatt bra Tisdagskväll för det ska vi ha! =)

// Hanna, F & H

=)

Jaha då var det Lördag idag då!  Dagarna som har gått har lunkat på som vanligt! =) I torsdags av en tillfällighet så gick vi in på ABK:s hemsida och hittar då att en av de lägenheter vi vill ha är ledig!!!!!! Så vi sökte den och såg då att Frippe leder med sin köpoäng!!!!!! Vilken Lycka!! =) Ansökningstiden är till och med i mitten på nästa vecka!! HÅLL TUMMARNA FÖR OSS!!
igår så var det match på Slottsvallen i Ovesholm, Ovesholms IF- Brösarps IF. då ovesholm var det sämre laget igår, så vann Brösarps IF med 1-3.
Men det får bli nya tag för grabbarna till på fredag då de möter Hörby IF i Hörby.

Idag så har jag o Frippe städat och gjort fint hemma, skönt att kunna göra det så att lördagskvällen blir precis så mysig som vi vill ha det idag! =) Dagen är helt och hållet till för att passa Love! =)Frida O Matthias firar tre år och ska göra lite mysigt i kväll! Och ställer vi givetvis upp som barnvakter!! =)

Just nu så har Love fått mat och ligger nöjd på en filt och leker, Frippe sitter i soffan och tittar på V75 så han är också nöjd!!! =)

Ikväll ska vi äta grillat i Ovesholm sen blir det till att ha en lugn hemma kväll! Skönt för att det har inte varit så på länge! =)

Hoppas att alla får en trevlig helg!
(bilder kommer i morgon på det lilla charmtrollet!! )

// Hanna, F & H

=)


Jaha...då kan jag väl börja med att säga att kvällen igår tog en snabb vändning där man började fundera över hur värdefullt livet igentligen är....att alla, unga som gamla bör ta vara på varje dag!
Rasmus blev sjuk och fick åka till akuten. Stanna över på HIA, och kontrollerad av läkare. Mer vill jag inte berätta då det inte är så kul för Rasmus som inte har en aning om jag skriver här om honom. Men nu är han iaf hemma hos sin Diana och mår  relativt bra. RASMUS DU SKRÄMDE OSS, VAR RÄDD OM DIG! <3

Har dock inte sovit så bra idag, dels för att alla tankar har varit hos Rasmus och hans familj och blåsten som är lite grann störig när fönsterbläck vibbrerar och det känns som att huset svajar!
Men det blev till att köra och hämta Hugo hos mamma och sen vidare till Frippes mamma, Annelie för att hämta min jacka som vi glömt där när vi sov hos dem. 
Hem och laga lite mat, idag blev det korvstroganoff och ris, rätt gott faktiskt trots att det finns det jag gillar MYCKET mer!

Nu är Frippe och tränar och jag sitter här och kopplar av för att kunna gå och sova snart! *Hoppas att jag kan!*

HEJ MAMMA OCH ANNELIE!! HÄRLIGT ATT NI HITTAR HIT!! =)<3

// Hanna, F & H

=)

<3 HUGO
Idag så skulle jag sova länge för att sen orka med nattens överraskningar, men vaknade mot min vilja kl. 9.00, tråkigt nog. Läste då ett SMS att utbildningen dessutom var inställd i dag!! =)
 Men jag som ALDRIG kan somna om när jag väl vaknat somna faktiskt om och sov till 11.43 för att vara exakt!
YEEES!!
Kanske detta kan ske oftare om man bara ger sig f'n på det! =)

Maxi blev mitt nästa offer för dagen, handla allt som inte fanns hemma....Alla basic varorna tar ju slut samtidigt, ngn mer än jag som alltid råkar ut för detta?!
Hem och packa upp allt, sen äta lite lunch och ut o iväg mot ÅSUM, för att vara exakt Gärdsryttarförening för att gå en runda med Hugo. Detta har blivit lite av min och Frippes favorit plats att gå på, man kan välja på att gå i skogen eller att gå på fälten i stort sätt hur långt man vill, hel härligt ställe!!

Nu är det maglagning på schemat igen! Springer som en yr ekorre mellan datorn och spisen! Och Frippe duschar Hugo, och han bara älskar det! =) Hugo ska klippas i morgon så han får en schysst sommar look!!

Sen blir det nog till att inte göra alltför mkt....jobba inatt så behöver vila mig lite...

Ha det så bra, vi hörs, ses o du vet allt det där! =)

// Hanna, F & H

4 Maj 2009 =)


Grattis Farmor på Födelsedagen! =)
Dagen började med att köra till Tollarp så att Frippe kunde gå till tandis, efter det så körde vi hem för att hämta farmors present och köpte bullar på Sandhem! Helt underbart gott! =)
Sen hem för att tvätta sängkläder, täcken, kuddar och givetvis kläder!
Inte något som är jätte kul men det är skönt när det väl är gjort.

Frippes första natt på jobbet gick bra, lite sleten är han allt men det förstår jag!

Har varit ute med Hugo en runda nu och sprang inom djuraffären, Kristianstads Zoologiska, som enligt mitt tycke är den klart bästa i Kristianstad. Underbar personal och bra saker!

Nu blir det att tänka ut lite mat till oss, Frippe ska träna och jag ska ut och gå med min Söta kollega LOTTA! =)
Kanske dyker upp lite bilder från detta och helgens bravader!? =)

Peace out!
// Hanna, F & H

=)

Bilden är tagen på min student dag -07Min underbara Frippe<3 HUGODet Är oss denna blogg kommer att handla om.

Idag har det varit en sån söndg som passar oss tre perfekt! Vaknade vid 11.00 efter en härlig partykväll! TACK FÖR GOTT SÄLLSKAP DIANA OCH RASMUS mfl.!! Åt en god och härlig frukost, sen åkte kläderna på och fotbollsskorna fram för att åka till någon passande fotbollsplan och spela lite fotboll och ha kul! =) Och det kan jag lova att Frippe hade!! JAG ÄR VÄRDELÖS på fotboll men tycker det är hysteriskt roligt!!
Efter det bar det hemåt Mamma O Pappa för att hämta hem Hugo som varit där i natt då vi var på stan hela natten lång!
Då bjöd de oss på mat, pastasallad och grillad korv! =) Kan det bli bättre???
Sedan fick jag mig ett litet ryck om tvingade pappa och Frippe att hjälpa mig att tvätta bilen!

Sen bar det av hemåt, så Frippe kunde sova, som faktiskt ska jobba natt i natt för först gången! Och därav mitt bloggskapande!! =) Efter en lång runda med Hugo precis så hade jag inget bättre för mig än att skapa mig en blogg!! =)
Bra, va!?

Hoppas att ni har lite överseende med alla fel som kommer att ske nu när jag inte har en aning om vad jag gör! Soss du får stå till tjänst med lite stöd!! =)

ha en fortsatt bra söndag gott folk!
// Hanna, F & H

HMM

Jaha då är man med i Blogg träsket då... Ska spana vidare för att sen skriva lite till om mig och min Nya Blogg!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0