Håll i hatten!!!!! :D

Återbesöket på ögon...ja vad säger man, ännu inte träffat ngn ögonläkare men ögon sjuksköterskan sa, HANNA, DU ÄR UNIK, DETTA SKA INTE KUNNA HÄNDA....!!!!!!!!! :D
I höstas så fick jag besked om att min synnerv var atrofisk, på svenska död. Och att synen då inte kunde bli bättre pga. att den inte fungerade...
Men jag har märkt att det är något som har hänt med mina ögon....och mkt riktigt så har det blivit mkt bättre!!!!
Jag ser från 5 meter och kan läsa de tre översta raderna på tavlan MED HÖGER ÖGA!!!!!!
och vänster öga är helt normalt!
Det är svårt att förklara det där med synfältet men det har blivit mkt bättre och jag svarar även centralt på ögat denna gång! och min synnerv har en normal storlek, från ett plommon till en sötmandel!

Igår var en lyckans dag, så jag, mamma, pappa, Cia, Jesper, Dennis och min älskade Frippe firade med Champagne!!
För det ska f*n firas när en död synnerv fått liv igen!

Ha en bra dag!

KRAM

// HANNA


Man kan vara så lycklig att man gråter, jag vet!

Efter regn kommer solsken säger de som vet och jag är beredd att skriva under på det!
Jag trodde ett tag att jag aldrig mer skulle kunna vara lycklig utan bli en riktigt bitter J*VEL!
Men nu på senare tid har det blivit lätt att ha en vardag och en dag utan att jag visste att folk kom till mig eller att jag skulle slippa sitta hemma helt ensam! Jag vill helt enkelt vara det för jag tycker det är skönt ibland!
Idag var en sån dag....jag ville vara själv, fördriva tiden med det jag ville!
Och så ringde Frippe hem, lycklig, hörde jag på honom, och inte alls märkligt det!! HAN HAR FÅTT ETT JOBB SOM HAN VILL HA OCH VERKLIGEN ÄLSKAR! Jag blev först så lycklig och varm inom mig att jag sprang runt, runt och sen satte jag mig på sängen och jag började gråta....av lycka! Jag blev sååå glad för min älskade Frippe som verkligen förtjänar detta, han förtjänar att vara lycklig!
Jag är sååå glad och lättad!
Allt skit vi har fått gå igenom ihop har varit det värsta i våra liv och nu kommer belöningen! TACK!

Tänk...
Den ni älskar mest i hela världen drabbas av en obotlig och kritisk sjukdom som då tex. MS.... ni kan inte göra ngt åt det utan bara vänta och se vad som händer.....fy fan säger jag!
Frippe du är underbar som orkar med detta. Du visar inte mig en enda gång att du är rädd för vad som väntar på oss runt hörnet...du är alltid stark...JAG ÄLSKAR DIG!


JAG ÄR LYCKLIG! SE TILL ATT TA VARA PÅ ERA DAGAR NI FÅR MED ER NÄRA OCH KÄRA! DET ÄR DET BÄSTA MAN HAR....NJUT AV VARRANDRAS SÄLLSKAP!

OCH KOM IHÅG, EFTER REGN KOMMER SOLKSKEN!

KRAM PÅ ER!

// HANNA


KÄRLEK & LYCKA

<3

Nu är det så här gott folk, ni kan INTE beskylla mig för att vara bra på att UPPDATERA!!!

Men jag har ju inte tid till det, så mkt annat som jag vill och behöver göra. Men idag så har jag minsann prioterat blogguppdatering! Jag har avslutat jobbet som personligassistent och påbörjat det ny-gamla jobbet i nattpatrullen! Och jag trivs som fisken i vattnet! det finns inga bättre arbetskamrater! NI ÄR UNDERBARA! <3

Nu väntar ett besök på ögonmottagningen, återbesök till ögondoktorn. Synfältsundersökning och synndersökning.
Känns lite konstigt...jag är både nyfiken och skit rädd....men mest nyfiken tror jag, idag är jag det iaf! :D
Annars är allt bra med mig, jag mår som en prinsessa!...man tar vara på saker som man innan såg som självklart. Och det ger livskvalite!

Jag har också insett att folk som innan gett mig råd om saker i livet kan jag nästan sitta och fnissa åt idag, jag har kommit längre än dem trots kanske 20 års skillnad! De tror de varit med om ALLT. Och det kanske de har, ALLT utom att bemöta sig själv i en livskris!
Det har jag kan jag ju meddela....Ibland så tror jag inte att det är mig allt detta handlar om, jag beundrar tjejen som kämpat på och slagits med sina tankar och rädlsor under flera månader...HUR ORKADE JAG MED DET!?
Jag tror helt klart det handlar om att man ser allt positivt!

MS forskningen har verkligen gått framåt och jag vet om att det forskar mkt om det. Jag är inte rädd för det längre, det finns lösningar på allt.....


FRIPPE, Jag Älskar Dig!


Kram!

// HANNA


RSS 2.0