Vad är ord!!??

Det finns en låt som säkert många av er som läser detta har hört... Chris Medinas What are words! Jag älskar verkligen den låten, den är så sann och den berör mig så mkt. Alla vet ju att 2009 vändes min värld, mitt liv upp och ner fullständigt... det var det absolut jobbigaste och tuffaste perioden i mitt liv. och jag vill helst glömma den tiden då jag inte ville finnas längre...Det var svårt att hitta livsgnista. Men med hjälpa av min älskade Frippe <3, mamma & pappa,Lillebror, farmor, anna, nenne, kusinerna och mina vänner så slogs jag för att bli mig själv igen. Jag kom på fötter och allt började rulla på och jag har "peppar peppar ta i trä" fått vara "frisk" sen februari 2010.

Det är fortfarande människor kring mig som "inte tror" på att jag är sjuk och tycker det är konstigt att jag ka ha ett liv som mitt! Men varför skulle inte jag få lov att leva...?? Jag har mina hundar, min häst och ett nattjobb! Även om läkarna sitter som fågelholkar när jag berättar det så är det så mitt liv ser ut och jag trivs med det! Och mår bra av det, visst är jag ibland trött och seg som tuggumi men är inte alla nattarbetare det...! ;)

Det kommer att starta en grupp på CSK för de som har diagnosen MS som är i samma ålder som mig och det ska verkligen bli roligt att få träffa de som är på samma plats i livet som jag! Jag hoppas att på ett av tillfällena att det blir även för anhöriga, så de får träffa folk i samma situation. Det är nog inte mkt lättare att stå brevid och veta en massa men inte kunna känna det som jag gör... jag vet ju men det vet inte dom!
Jag tänkte skriva om det när det varit!

Ha det så bra!!

// Hanna




RSS 2.0